Arrangementen

ESCAPE ROOM

Ontsnappen aan een moordlustige dentist en opgesloten zitten bij een freakshow. Durf jij het aan? Ons escape room diner- en luncharrangement is geschikt voor groepen tot 26 personen.

Lees meer

VIER JOUW VERJAARDAG

Vier jij je verjaardag bij ons? Dan zorgen wij voor een gezellige avond waarbij jij, de jarige, een gratis hoofdgerecht ontvangt!

 

Lees meer

CANAL TOUR & DINER

Een rondvaart door de prachtige grachten van de Delftse binnenstad met als aanvulling op deze fantastische dag een heerlijk arrangement van Moodz. Bekijk de verschillende aanbiedingen hier.

Lees meer

Menu’s

Onze kaart biedt diverse menu’s. Deze menu’s zijn ideaal voor een groepsdiner!

 

 

Lees meer

Zaalverhuur

Bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Moodz beschikt over een bovenruimte die uitermate geschikt is als zaaltje voor diverse feesten en partijen voor groepen tot 65 personen.

Lees meer

Shake & dinner

Cocktails shaken met als afsluiter een heerlijk diner bij Moodz. Een gezellig avondje uit voor groepen vanaf 10 personen.

Lees meer

Koffie, lunch, High tea en High wine arrangementen

Graag verzorgen wij bij Moodz een ontvangst of lunch voor uw groep met  versgemaakte producten en gerechten. Tevens vind u onderstaand een high tea en High wine arrangement. Heeft u andere ideeën of wensen kunnen wij deze natuurlijk in overleg voor u verzorgen. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Lees meer

Feest arrangementen Moodz Eten & Drinken

Wij kunnen bij Moodz voor elke gewenste gelegenheid een feest verzorgen, van familiefeest tot bedrijfs borrel, van bruiloft tot geheel verzorgde bedrijfs- of thema feesten. Van 10 tot ongeveer 200 personen. Onderstaand vindt u enkele mogelijkheden, maar wij kunnen natuurlijk ook een geheel op maat verzorgd feest voor u organiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lees meer

Diverse borrelgarnituren

Bekijk nu onze diverse borrelgarnituren ( koud en warm ) voor uw borrel of feest.

Lees meer

Vergader arrangementen

Moodz is uitermate geschikt voor uw vergadering. Overleggen in een geheel andere ambiance! Onze bovenverdieping kunt u privé afhuren voor uw groep.  Dit in combinatie met een lunch, borrel of diner maakt uw dag compleet. Elke gewenste indeling van de ruimte kunnen we in overleg met u verzorgen. Onderstaand vindt u enkele arrangementen, maar is tevens ook in te vullen naar gelang uw wensen of ideeën.

Lees meer